Omschrijving: Bij ABN AMRO hebben we verschillende projecten uitgevoerd.

Transformation Architect/SME: Toetsen van de geboden oplossingen aan de geldende architectuur standaarden. Consolidatie/rationalisatie van de applicaties (front-end als back-end). Advies geven tav
mogelijke applicatie migratie oplossingen. Het organiseren van functioneel, acceptatie en regressie -testen.

Domein Architect: In kaart brengen van de verscheidene systemen binnen dit domein, dmv ADD’s (Architecture Definition Document) en PSA’s (Project Start Architecture), met het doel deze in te passen binnen de separatie activitieten van het consortium en in de fold-in integratie strategie van Abn Amro/Fortis.

SME/System Designer/Project Architect: Proces en technical operational management van de applicatie omgeving Cartesis Magnitude t.a.v. het borgen van de stabiele technische status en het verbeteren van de algehele performance van de omgeving. De begeleiding en afhandeling van de Technical Risk Management processen  voor de applicatie omgevingen Cartesis Magnitude. Verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en implementatie van de applicatieomgevingen Cartesis Magnitude.

Technical Coördinator/SME: Het end-to-end begeleiden van infrastructurele aanvragen van de business. Het verlenen van advies tav de ontwikkeling, implementatie en oplossingskeuze van de IT-componenten.

Testing Manager/SME: Verantwoordelijk voor de correcte oplevering en begeleiding van de test activiteiten volgens de testmethodiek RRBT. Het houden van Test workshops, het opstellen van een Master Test Plan (MTP) en het begeleiden van de test-engineers bij het opstellen van de testscripts.

IT Consultant/Application Hosting Consultant: Het uitvoeren van Intake gesprekken voor applicaties die gepackaged (scripting) moeten worden.